Otometi atoatoa masini faia masini sese masani.

O le a se mea e tatau ona tatou faia pe a iai se faʻafitauli i masini masini masini masini i le taimi o le gaosiga ?O le ufimata lapoa e le mautu, taliga e umi ma pupuu, o le manava e matua ese lava i totonu o le ufimata tutusa, o le faʻamamaina lelei o le ufimata tutusa e oʻo lava. suiga.I lalo tatou te faʻavasegaina le toilalo e ono tupu i le taimi o le faʻatonuina poʻo le faʻaogaina o masini masini masini, iloilo mafuaʻaga, ma tuʻuina atu fofo, faʻamoemoe e fesoasoani i tagata uma.

1, siaki le mana eletise ma le pamu ea

50% o le faaletonu o meafaigaluega o masini masini gaosiga masini e mafua mai i le malosi ma le ea faʻafitauli.Talu ai ona o le le masani ai o le tatalaina o le pamu ea o le a taʻitaʻia ai le le masani ai o le tatalaina o vaega pneumatic, ma isi, o lea e fautuaina ai e ave le faʻamuamua e siaki nei tulaga, i le tulaga o le toilalo o masini masini gaosiga otometi.

2, le tulaga sensors

Ona o le vibration o le masini i le taimi o le gaosiga, o le sensors e mafai ona matala ma faʻafefe. Faatasi ai ma le faʻateleina o le vibration, e mafai ona faʻafefe le tulaga o le leo ona o le gau. faailo.O lea matou te fautua atu ai i tagata uma e faia suʻesuʻega masani ma faʻasaʻoga i le tulaga o le masini, ina ia le afaina ai le faʻaaogaina masani;

3, vaega fa'asalalau asiasiga masani

O le relay e tutusa le tulaga ma masini i le taimi o le gaosiga, pe a faʻaaogaina mo se taimi umi ma e le faʻalogo i ai e tausia ma toe faʻaleleia i taimi uma, o le a mafua ai le faaletonu o le eletise eletise; i le taimi o le gaosiga, o le a matala ma faʻafefe le vaipuna o le mamafa o le throttle ona le vibration, o nei mataupu o le a mafua ai le faʻaogaina o meafaigaluega.

4, le faiga o felauaiga

Siaki le pito i luga ole afi, ta'avale fa'avili, afi fa'agesegese, fusi filifili, uili ma isi vaega pe'a iai so'o se pefu, e ono mafua ai le fa'avevelaina o le vevela, o le fusi filifili e fufusi tele pe matala ma i ai so'o se mea i luga, o le lubricate mo faʻagesegese afi ua lava pe leai, e manaʻomia ona suia uma 1000 ~ 1500 Hrs.

Afai ei ai nisi fesili, faamolemole lagona le saoloto e faafesootai matou.


Taimi meli: Nov-18-2021